УПРАВНИ СУД: СТАРЛЕТЕ И НАРКОДИЛЕРИ МОГУ ДА КОНТРОЛИШУ ДОКТОРАТЕ

STARLETE.SLIKA

Када сам се после три године (коначно) вратио у адвокатуру, много колега ми је говорило да је правосуђе уназађено и да је у међувремену постало несношљиво и скандалозно. Последњих 6 месеци се сваки дан уверавам у ово.

Када наиђем на часни изузетак и на нечасно правило уочавам да је квалитет суђења драстично опао, а оно добрих судија и тужилаца што је било се гуши у маси туђег незнања, односно да будем политички коректан НОТОРНИХ ГЛУПОСТИ.

Да ми не би било досадно редовно се стара Управни суд, легло криминала и болесних амбиција. Заиста, један од приоритета не треба да буде некаква реформа или проформа, већ просто процесуирање организоване криминалне групе која себе назива Управни суд. И тамо наравно има честитог света који свој посао зна и ради добро, али бандити су толико зацарили, да грађанима остаје само да се надају да неће морати да своју муку деле са мафијом из Управног суда.

И тако, ову, нимало досадну недељу, још више је узбуркала најновија одлука горе наведеног назови суда. Тај предмет иначе, нити је посебно сложен, ни компликован, али га је веће Управног суда сад толико закомпликовало, да морам наредних 5 дана да пишем правна средства.

У свом Решењу веће Управног суда у чијем саставу је и нека банда од судије Ђукановић, која је мојој политичкој опцији срушила листу изборну на изборима 2016 године, и то по диктату америчке амбасаде (Молим судију Ђукановић да ме тужи, и да припреми листинге телефонских позива, вајбер порука….).

Дакле, веће од 3 умишљена ђубрета, чије дипломе би требало испитати (али и психичко здравље) ПРЕСУДИЛО ЈЕ СЛЕДЕЋЕ:

ДА У КОМИСИЈАМА ЗА ОЦЕНУ И КОНТРОЛУ ДОКТОРСКИХ РАДОВА МОЖЕ ДА СЕДИ ОНАЈ КОГА ПОСТАВИ ФАКУЛТЕТ – УКЉУЧУЈУЋИ И ОСОБЕ БЕЗ КВАЛИФИКАЦИЈЕ ЗА ТАКАВ ПОСАО.

Дакле, ето нама Мими Оро или Сораје, или Станије у комисијама, одборима и чему све не при факултетима да нам контролишу докторске, мастер и дипломске радове УЗ ЈОШ ЈЕДНУ ОПАСКУ СУДА: НА ТАКВУ ОДЛУКУ ФАКУЛТЕТА НЕМАШ ПРАВО ЖАЛБЕ!!!!

mimi oro

Да, да.

И сад кад неки од декана са сумњивим докторатом и основаном сумњом за друге ствари крене да кадрира по факултетима (ово нарочито нека запамте асистенти) ЏАБА ТИ НАУЧНИ РАД И ТРУД када декан на НН Већу изгласа у комисију која тебе треба да контролише неку своју фуфу половњачу.

Дочекасмо и то, да правосуђе у Србији и формално отвори врата академске контроле проститукама, стриперима, старлетама, преписивачима, нарко дилерима, јер ПОНАВЉАМ ПО СТАВУ СУДА  –

– СВАКО МОЖЕ ДА КОНТРОЛИШЕ ТУЂЕ НАУЧНЕ РАДОВЕ АКО ГА ФАКУЛТЕТ ПОСТАВИ

– НА ТАКВУ ОДЛУКУ НЕМАШ ПРАВО ЖАЛБЕ!!!

Против оваквог незнања ћу наравно уложити два правна лека, али овде је правда свакако спора, али исто тако и потпуно недостижна.

Смрт Правде

Или још сликовитије: правда је у Србији умрла, а правници се праве мртви.

Share Button

Могло би да вам се свиди и...