ПОЧЕТАК КРАЈА НАТО ОКУПАЦИЈЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ!

ZZZ620-nato-crop1

Америку треба „тући“ њeним оружјем… правним наравно, и пре свега пред њиховим судовима.

Правда коју су увели за своје грађане, сада мора бити доступна и Србима, и свима осталима којима САД директно наносе неправду и штету.

Зоран Жужа, човек кога је са јавне функције у Републици Српској сменио ОХР (Канцеларија високог представника у БиХ) тужио је ту институцију и њене шефове Валентина Инцка ( Valentin Inzko) и Педија Ешдауна (Jeremy Ashdown- „Paddy“)

У предмету који се тренутно води пре Апелационим судом САД – одсек за Вашингтон Д.Ц, судија је донео наредбу да ће се спровести поступак по жалби господина Жуже, за сада, без отварања јавне расправе. То значи да ће се судити на основу писаних изјашњења странака. Овим фактички и правно почиње поступак доказивања да ОХР више није недодирљив.

У случају да се усвоји жалба господина Жуже, то би могао бити почетак краја окупационих цивилних страуктура у Републици Српској и Босни и Херцеговини. А када се истерају страни гувернери и гаулајтери, ето прилике да Српску напусте и снаге тзв Еурофор-а. То значи да би у догледно време и НАТО пакт могао бити испраћен из Српске, наравно без цвећа, пошто га за разлику од муслимана и Хрвата цвећем нисмо ни дочекивали.

Share Button

Могло би да вам се свиди и...